Balik Kg January 2011 (Part 1 – Versi Ceria)

Balik Kg January 2011 (Part 1 – Versi Ceria)

Tepat jam 3 pagi 1.1.2011, kitorang bertiga telah bercadang untuk mencatat lembaran pagi tahun baru di Highway Plus dari JB menuju ke N9, Seremban. Sampai di hentian R&R Machap, mata aku dah tak boleh blah lagi. So, dengan paksa rela aku mengambil alih sebagai co-pilot, maksudnya wife kena drive, even dia pun masih mamai baru layan tido. Sepanjang perjalan puteri comel x meragam, elek  jerr…

Sesekali ada terserempak dengan geng-geng mat motor kapcai, mungkin diorang baru balik dari sambut tahun baru kot.

1.1.2011, 0615; Keluar tol Senawang, masih x banyak kenderaan, masing masing ambil peluang hari cuti umum untuk buat OT tido agaknya. Sesampai rumah my sis, layan breakfast nasi dagang N9, boleh lahh.. tahan. heheee.

1.1.2011, 0914; Menuju ke LCCT, kat sana pun jenuh gak nak cari parking space walopon dalam kawasan berbayar. Tanpa berlengah, terus pegi ke kaunter Air Asia “MENERBANGKAN 100 JUTA TETAMU, KINI SESIAPA PUN BOLEH TERBANG”. Total RM 345. Sebelum take-off sempat jugak layan McD, itu jelah restoran yang senang  dan cepat, x payah nk bejalan jauh2.

Gitu lah cerita hari pertama berversi ceria, bersambung dengan hari yang kedua dengan versi “Debaran bersama Majistret“…

One response to “Balik Kg January 2011 (Part 1 – Versi Ceria)

  1. Pingback: Balik Kg January 2011 (Part 2 – Versi Debaran) « Kredit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s