Restoran Mak Su Nab nasi air

Mak Su Nab Nasi Air,
Keinginan untuk menjamu selera salah satu menu Special Kelantan iaitu Nasi Air (Water rice) or Exotic Porridge.

Sambil aku ‘menyesakkan’ diri di Bandar Kota Bharu pada musim perayaan sempat jugak singgah di Restoran Mak Su Nab yang terletak tidak jauh dari pusat Bandar, di Jalan Hospital, Berek 12. Nak cerita detail pun aku tak mahir sangat, itu pun dapat access dari GPS. Maknannya kalau korang dah sampai dekat area Hospital Kota Bharu tu, searching jer ngan gadget.

Rasanya lebih kurang dengan bubur ayam McD, tapi yang kat sini lagi pure dengan aroma yang tersendiri. Di samping tu, ada juga menu2 lain seperti nasi ayam dan dalam menu tu ada aku terbaca pulut durian pun di sediakan jugak, tp aku x order lah. Harga pun amat berpatutan; 2 nasi air siap ngan minuman harga nya tak sampai 8.00 rial. Semoga menu2 begini x lekang dek kemajuan fast food. Kredit to Nasi Air Mak Su Nab.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s